0 produse - 0 lei cos de cumparaturi
Cosul tau este gol!

Candy Cat » Produse pentru inmormantare si parastase » Coliva

Coliva
Coliva Coliva

Coliva

50.00 lei/Kg.

Comenzi telefonice
021.648.70.59 \ 0747.02.05.85
sau
Plata online cu cardul


Din cauza situatiei actuale, cofetaria noastra este inchisa pe o perioada nedeterminata. Din acest motiv nu putem onora niciun fel de comanda.

Pentru a putea onora comenzile de coliva, va rugam sa plasati comanda cu cel putin 2 zile inainte de data livrarii.

Coliva a fost introdusa in practica religioasa crestina la 50 de ani de la moartea Sfantului Teodor Tiron, in vremea imparatului Iulian Apostatul (361-363). Acesta, vrand sa-i persecute pe crestini, a ordonat guvernatorului orasului Constantinopol sa stropeasca toate alimentele din piete cu sangele animalelor sacrificate idolilor in Postul Mare. Sfantul Teodor Tiron le-a spus crestinilor sa manance doar grau fiert cu miere.

Coliva a servit la inceput drept hrana, iar apoi la pomenirea mortilor. Coliva, preaparata din grau fiert, simbolizeaza trupul celui plecat dintre noi, graul (painea) fiind hrana trupului omenesc.

INFO: Cantitate minima
Pentru produsele vandute la kg.: 0.25 kg. (250 gr.) Pentru torturile clasice: 1 kg. Pentru torturile speciale (figurine, 3D, ocazii, personalizate): 2 kg. Nu livram prajituri individuale - un ecler, o briosa, o felie de cheesecake etc.

Va recomandam si aceste produse:

Capete

13.00 ron/Buc.

Prescuri

13.00 ron/Buc.

Colaci, japoneze, chifle

1.00 ron/Buc.

Arhangheli

13.00 ron/Buc.

Copyright Candy Cat 2020

Politica de confidentialitate