0 produse - 0 lei cos de cumparaturi
Cosul tau este gol!

Candy Cat » Produse dieta si pentru diabetici » Mini Ecler dietetic

Mini Ecler dietetic
Mini Ecler dietetic Mini Ecler dietetic

Mini Ecler dietetic

59.00 lei/Kg.

Comenzi telefonice
021.648.70.59 \ 0747.02.05.85
sau
Plata online cu cardul


Din cauza situatiei actuale, cofetaria noastra este inchisa pe o perioada nedeterminata. Din acest motiv nu putem onora niciun fel de comanda.

Ingrediente: coji de ecler, crema de vanilie dietetica, ciocolata dietetica

Eclerul este una dintre cele mai vestite prajituri cu origini frantuzesti. A fost mentionat pentru prima data, cu aceasta denumire, in 1860, in Franta, apoi si in Anglia. Am spus cu aceasta denumire, deoarece, anterior acestei date, eclerul era cunoscut drept „painea ducesei” sau „mica ducesa”. Numele „Éclair” i se potriveste insa mult mai bine. Si asta pentru ca, in traducere din limba franceza, acesta inseamna „fulger”, termen care arata ca acest super deliciu dispare de pe platouri intr-o clipita, altfel spus, „cu viteza fulgerului”.

Acum te poti bucura de savoarea acestui desert deosebit si daca tii dieta. Cofetarii Candy Cat au adaptat reteta cojilor, precum si umplutura parfumata de vanilie, astfel incat sa-ti puna la dispozitie mini ecleruri delicioase dietetice. Le gasesti in doua variante: decorate sau glazurate cu ciocolata dietetica.

INFO: Cantitate minima
Pentru produsele vandute la kg.: 0.25 kg. (250 gr.) Pentru torturile clasice: 1 kg. Pentru torturile speciale (figurine, 3D, ocazii, personalizate): 2 kg. Nu livram prajituri individuale - un ecler, o briosa, o felie de cheesecake etc.

Va recomandam si aceste produse:

Mini Tarte dietetice

59.00 ron/Kg.

Tort dietetic Nucita

99.00 ron/Kg.

Mini Rustic

59.00 ron/Kg.

Nucita

9.00 ron/Buc.

Copyright Candy Cat 2020

Politica de confidentialitate