Comenzi telefonice:
021.648.70.59 \ 0747.02.05.85

0 produse - 0 lei cos de cumparaturi
Cosul tau este gol!

CATEGORII

Vrei un

tort special?

Noi te ajutam!

Iti doresti un tort spectaculos, care nu se afla pe site? Vrei sa fie unic? Vrei sa contina anumite ingrediente pe gustul tau sau al celor dragi? Completeaza datele tale, scrie-ne cum ai vrea sa fie tortul pe care ti-l doresti sau trimite-ne o fotografie. Noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti face o oferta pe gustul tau!

Click pentru detalii

Candy Cat » Produse dieta si pentru diabetici » Mini Ecler dietetic

Mini Ecler dietetic
Mini Ecler dietetic Mini Ecler dietetic Mini Ecler dietetic

Mini Ecler dietetic

59.00 lei/Kg.

Comenzi telefonice
021.648.70.59 \ 0747.02.05.85
sau
Plata online cu cardul

Ingrediente: coji de ecler, crema de vanilie dietetica, ciocolata dietetica

Eclerul este una dintre cele mai vestite prajituri cu origini frantuzesti. A fost mentionat pentru prima data, cu aceasta denumire, in 1860, in Franta, apoi si in Anglia. Am spus cu aceasta denumire, deoarece, anterior acestei date, eclerul era cunoscut drept „painea ducesei” sau „mica ducesa”. Numele „Éclair” i se potriveste insa mult mai bine. Si asta pentru ca, in traducere din limba franceza, acesta inseamna „fulger”, termen care arata ca acest super deliciu dispare de pe platouri intr-o clipita, altfel spus, „cu viteza fulgerului”.

Acum te poti bucura de savoarea acestui desert deosebit si daca tii dieta. Cofetarii Candy Cat au adaptat reteta cojilor, precum si umplutura parfumata de vanilie, astfel incat sa-ti puna la dispozitie mini ecleruri delicioase dietetice. Le gasesti in doua variante: decorate sau glazurate cu ciocolata dietetica.

INFO: Cantitate minima
Pentru produsele vandute la kg.: 0.25 kg. (250 gr.) Pentru torturile clasice: 1 kg. Pentru torturile speciale (figurine, 3D, ocazii, personalizate): 2 kg. Nu livram prajituri individuale - un ecler, o briosa, o felie de cheesecake etc.

Va recomandam si aceste produse:

Tort dietetic Rustic

79.00 ron/Kg.

Prajitura Rustic

12.50 ron/Buc.

Cheese Cake Dietetic

10.00 ron/Buc.

Briose dietetice cu mar

8.00 ron/Buc.

Mini Rustic

59.00 ron/Kg.

Copyright Candy Cat 2019

Politica de confidentialitate