0 produse - 0 lei cos de cumparaturi
Cosul tau este gol!

CATEGORII

Vrei un

tort special?

Noi te ajutam!

Iti doresti un tort spectaculos, care nu se afla pe site? Vrei sa fie unic? Vrei sa contina anumite ingrediente pe gustul tau sau al celor dragi? Completeaza datele tale, scrie-ne cum ai vrea sa fie tortul pe care ti-l doresti sau trimite-ne o fotografie. Noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti face o oferta pe gustul tau!

Click pentru detalii

Candy Cat » Platouri » Mini platou Diet

Mini platou Diet
Mini platou Diet Mini platou Diet Mini platou Diet

Mini platou Diet

50.00 lei/Buc.

Comenzi telefonice
021.648.70.59 \ 0747.02.05.85
sau
Plata online cu cardul


Din cauza situatiei actuale, cofetaria noastra este inchisa pe o perioada nedeterminata. Din acest motiv nu putem onora niciun fel de comanda.

Platoul conține 4 prăjituri dietetice Nucita

Prăjitura Nucita este preparată din ingrediente atent selecționate, 100% naturale și proaspete, fără strop de zahăr adăugat. Este îndulcita cu xylitol, un îndulcitor obținut din coceanul de porumb printr-un proces de fermentație naturală. Blatul din miez de nucă bogat în grăsimi sănătoase și substanțe antioxidante, fructe de pădure și crema de ciocolată dietetică creează o combinație de excepție, pe placul celor mai pretențioase gusturi. Această prăjitură este permisă în dieta persoanelor care suferă de diabet.

INFO: Cantitate minima
Pentru produsele vandute la kg.: 0.25 kg. (250 gr.) Pentru torturile clasice: 1 kg. Pentru torturile speciale (figurine, 3D, ocazii, personalizate): 2 kg. Nu livram prajituri individuale - un ecler, o briosa, o felie de cheesecake etc.

Va recomandam si aceste produse:

Platou Patiserie 2

75.00 ron/Buc.

Platou Maxy Party

110.00 ron/Buc.

Platou It's My Party 2

70.00 ron/Buc.

Platou Patiserie 1

60.00 ron/Buc.

Platou It's My Party 1

70.00 ron/Buc.

Copyright Candy Cat 2020

Politica de confidentialitate