0 produse - 0 lei cos de cumparaturi
Cosul tau este gol!

CATEGORII

Vrei un

tort special?

Noi te ajutam!

Iti doresti un tort spectaculos, care nu se afla pe site? Vrei sa fie unic? Vrei sa contina anumite ingrediente pe gustul tau sau al celor dragi? Completeaza datele tale, scrie-ne cum ai vrea sa fie tortul pe care ti-l doresti sau trimite-ne o fotografie. Noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti face o oferta pe gustul tau!

Click pentru detalii

Candy Cat » Platouri » Platou Patiserie 2

Platou Patiserie 2
Platou Patiserie 2 Platou Patiserie 2 Platou Patiserie 2

Platou Patiserie 2

75.00 lei/Buc.

Comenzi telefonice
021.648.70.59 \ 0747.02.05.85
sau
Plata online cu cardul


Din cauza situatiei actuale, cofetaria noastra este inchisa pe o perioada nedeterminata. Din acest motiv nu putem onora niciun fel de comanda.

Platoul conține aproximativ 1,4 kg produse de patiserie (paie răsucite cu mac, susan și cașcaval, sărățele cu mac, susan și chimen, bușeuri cu brânza, ciuperci și carne)

Acest platou conține cele mai populare produse de patiserie și nu vei da greș comandându-l. Folosim numai ingrediente de calitate și garantăm pentru prospețimea produselor, realizate în laboratorul propriu. Poți comanda atât online, cât și telefonic!

INFO: Cantitate minima
Pentru produsele vandute la kg.: 0.25 kg. (250 gr.) Pentru torturile clasice: 1 kg. Pentru torturile speciale (figurine, 3D, ocazii, personalizate): 2 kg. Nu livram prajituri individuale - un ecler, o briosa, o felie de cheesecake etc.

Va recomandam si aceste produse:

Platou It's My Party 2

70.00 ron/Buc.

Mini platou Diet

50.00 ron/Buc.

Platou Patiserie 1

60.00 ron/Buc.

Platou It's My Party 1

70.00 ron/Buc.

Platou Maxy Party

110.00 ron/Buc.

Copyright Candy Cat 2020

Politica de confidentialitate