0 produse - 0 lei cos de cumparaturi
Cosul tau este gol!

Candy Cat » Torturi dieta si pentru diabetici » Tort dietetic ChocoVanilla

Tort dietetic ChocoVanilla

Tort dietetic ChocoVanilla

99.00 lei/Kg.

Comenzi telefonice
021.648.70.59 \ 0747.02.05.85
sau
Plata online cu cardul


Din cauza situatiei actuale, cofetaria noastra este inchisa pe o perioada nedeterminata. Din acest motiv nu putem onora niciun fel de comanda.

Ingrediente: foi din albuş de ou, nucă şi xylitol, cremă de vanilie din lapte, ouă, xylitol, ganaj de ciocolată dietetică, decor din ciocolată dietetică şi alune. Tortul nu are zahăr adăugat! 

Tortul dietetic ChocoVanila este un desert dulce permis in dieta persoanelor care sufera de diabet, deoarece are un indice glicemic redus. Este indulcita cu xylitol, un indulcitor natural extras din stiuletele porumb. Acesta are o putere de indulcire crescuta si nu are acelasi efect negativ asupra metabolismului glucozei precum zaharul. Totodata, daca tii o dieta de slabit sau vrei pur si simplu sa reduci zaharul, tortul dietetic ChocoVanila este optiunea perfecta pentru ca nu are multe calorii!

INFO: Cantitate minima
Pentru produsele vandute la kg.: 0.25 kg. (250 gr.) Pentru torturile clasice: 1 kg. Pentru torturile speciale (figurine, 3D, ocazii, personalizate): 2 kg. Nu livram prajituri individuale - un ecler, o briosa, o felie de cheesecake etc.

Va recomandam si aceste produse:

Tarta dietetica Inima

87.00 ron/Kg.

Copyright Candy Cat 2020

Politica de confidentialitate